a
a
1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 8007
Mon - Sat 8.00 - 18.00 Sunday CLOSED
Back to top
intra

in lumea noastra

Buna!

Dorim să-ți spunem câteceva despre acest Bubble Waffle MNOM-MNOM!
Am observat ca piața românească a deserturilor tinde să transforme consumatorul într-un client tot mai pretențios. Este natural, într-o lume cu produse și palete atât de dezvoltate! Gusturile românilor s-au rafinat din ce în ce mai mult, iar asta ne-a adus pe noi la tine!
"

FOARTE GUSTOS

Nu credeam că sunt atât de pofticios când vine vorba de dulce, însă aceste waffles chiar m-au dat pe spate!

Testimonials Signature Image
Ionut Preda
"

O SA MAI REVIN

Am descoperit magazinul din întâmplare și chiar sărbătoream o ocazie în acel moment. Am decis să sărbătoresc cu o gofră bogată în gust și culoare!

Testimonials Signature Image
Iulia Popescu
"

ESTE EXTRAORDINAR

N-am mai gustat niciodată așa ceva! Desigur că am încercat gofra cu înghețată sau cu alte sortimente, dar nu a fost niciodată atât de bună precum cea de la MNOM-MNOM!

Testimonials Signature Image
Ana-Maria Popa

Gofra MNOM-MNOM poti s-o recunosti oricand!

De-a lungul timpului, ne-a atras atenția un desert cunoscut sub numele de Bubble Waffle. Am gustat acest desert de la mai mulți producători și am constatat că toate gofrele au același gust, aceeași aromă și aceeași textură. Pe scurt: nimic extra.
Oare poate fi transformat într-un altfel de Bubble Waffle? DA. Se poate! Iar la transformarea asta am lucrat timp de un an de zile, pentru un produs excelent.
Gofra MNOM-MNOM este concepută după rețetă-proprie! Vrem să știți că noi nu folosim premixuri, ameliatori, aditivi sau conservanți. Folosim DOAR produse naturale!
Din respect pentru voi, asigurăm o calitate de top a produsului final, folosim ingrediente naturale. Furnizorii noștri sunt recunoscuți pe plan național și internațional pentru calitatea produselor lor.
Vă mulțumim că ați ales Bubble Waffle MNOM-MNOM și vă dorim poftă bună!
cu ce ne ocupam

Clipe de fericire

Desert

Gustos si bogat

Bucură-te de un produs unic, ce te impresionează printr-un gust dulce și natural, cu o calitate de top!

Produsul de bază este o gofră făcută după o rețetă proprie, ce se diferențiază de orice altceva existent pe piață. Colaboratorii noștri ne livrează cele mai bune ingrediente iar specialiștii noștri îți prepară o gofră curată și sănătoasă, fără aditivi sau conservanți.

Poți alege din selecția noastră de înghețată delicioasă de vanilie, ciocolată sau fructe de pădure sau un mousse extraordinar din aceleași sortimente. Acceptă sau refuză după bunul plac și crema noastră vegetală!

Completează gofra MNOM-MNOM cu un sortiment bogat de fructe, topping de ciocolată, caramel sau fructe de pădure și o bucată de ciocolată specială!