a
a
1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 8007
Mon - Sat 8.00 - 18.00 Sunday CLOSED
Back to top

Termeni si Conditii

In vigoare începand cu data de 15.03.2022

1. Elemente definitorii

1.1 Magazinul online MNOM-MNOM este administrat si detinut prin intermediul site-ului www.mnom-mnom.ro (denumit in continuare “Site”) de catre S.C. GOLDEN AGE PRODUCTION S.R.L., cu sediul în Municipiul Constanța, str. Caraiman nr. 1-3, bloc PF6, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J13/3000/2017, având cod fiscal 38158939.

1.2. In cuprinsul acestui document urmatorii termeni vor insemna:

– “Vanzator”: Entitatea comercială ce deține website-ul, identificată în rândurile de mai sus.

– “Cumparator”: reprezinta persoana, firma sau alta entitate juridica care acceseaza Site-ul si plaseaza o Comanda;

– “Bunuri si Servicii”: orice produs sau serviciu prezentat pe Site, inclusiv cele mentionate in Comanda sau privitoare la felul in care acestea urmeaza a fi furnizate Cumparatorului de catre Vanzator;

– “Specificatii”: toate specificatiile si / sau descrierea Bunurilor si Serviciilor, inclusiv felul in care sunt precizate in Comanda;

– “Comanda”: reprezinta documentul electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Cumparatorului Bunuri si Servicii, iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa efectueze plata acestora;

– “Contract”: reprezinta Comanda confirmata de catre Vanzator prin emiterea facturii fiscale. Incheierea Contractului nu are loc la plasarea Comenzii sau emiterea confirmarii de primire a acestei Comenzi.

1.3. Prin accesarea si utilizarea Site-ului sau cumpararea Bunurilor si Serviciilor prezentate pe Site va exprimati acceptul fata de dispozitiile prezentului document, precum si a Politicii de Confidentialitate care face parte integranta din acesta, si va obligati sa il verificati periodic. Va recomandam sa cititi cu atentie aceste documente.

2. Modificarea termenilor de utilizare a serviciilor

2.1. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand Termenii si Conditiile, fara o notificare in prealabil sau fara precizarea motivelor. Modificarile vor fi realizate prin actualizarea acestui document, devenind obligatorii si cu efect imediat. In cazul in care nu sunteti de acord cu modificarile realizate, va rugam sa incetati accesarea si utilizarea Site-ului. Continuarea accesarii si utilizarii Site-ului sau cumpararea Bunurilor si Serviciilor prezentate pe Site de catre dumneavoastra dupa modificarea prezentului document va constitui acceptarea modificarilor realizate.

3. Documente contractuale

3.1. In momentul plasarii unei Comenzi, Cumparatorul isi exprima acordul pentru a primi din partea Vanzatorului mesaje comerciale electronice si / sau prin intermediul telefonului. Plasarea unei Comenzi pe Site poate fi urmata de contactarea prin e-mail si / sau telefon, prin care este atestata plasarea Comenzii si faptul ca aceasta urmeaza a fi procesata de catre reprezentantii Vanzatorului. Acest e-mail, precum si discutiile telefonice sau pe alte cai cu reprezentantii Vanzatorului, nu constituie acceptari ferme ale Comenzii si nu semnifica incheierea Contractului la distanta.

3.2. Expedierea prin e-mail din partea Vanzatorului a notificarii de livrare catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia, constituie momentul incheierii Contractului la distanta si implica acceptarea completa a termenilor Comenzii. Cumparatorul poate anula o Comanda inainte de a primi mesajul de notificare a livrarii, prin e-mail la adresa comenzi@mnom-mnom.ro. Comanda va fi considerata anulata in momentul in care Cumparatorul a primit prin e-mail si / sau telefon confirmarea de anulare din partea reprezentantilor Vanzatorului.

4. Drepturi de proprietate intelectuala

4.1. Intregul continut al site-ului www.mnom-mnom.ro este protejat de legea dreptului de autor, neputand fi preluat, copiat partial sau integral sau folosit pentru crearea de opere derivate fara acordul expres scris in prealabil al proprietarului. Folosirea in scop personal sau comercial este strict interzisa.

5. Conduita interzisa

5.1. Este strict interzis:

– copierea partiala sau totala, dezasamblarea, crearea de opere derivate sau folosirea in oricare alta modalitate a codului sursa a Site-ului, precum si a oricarui element continut in serviciile Site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la: texte, imagini, tabele, specificatii, forma de prezentare sau continut de orice alta natura;

– utilizarea serviciilor Site-ului in alte scopuri decat pentru uz personal, individual si in scopuri nepersonale;

– vanzarea, inchirierea, distributia, transmiterea sau acordarea de drepturi unei terte persoane privind serviciile Site-ului sau a contului creat de catre dumneavoastra pentru utilizarea acestora;

– folosirea serviciilor Site-ului pentru a invada intimitatea tertilor, pentru a obtine informatii despre oricare dintre utilizatorii acestor servicii, pentru a obtine o lista de utilizatori ai acestor servicii, sau pentru folosirea tehnologiilor de data mining, roboti sau alte sisteme similare de colectare a datelor;

– copierea, modificarea, stergerea sau deterioarea oricarei informatii continute pe echipamentele tehnice, incluzand, dar fara a se limita la serverele si calculatoarele utilizate sau controlate de catre Vanzator;

– impersonarea sau fals-afilierea dumneavoastra cu orice persoana.

5.2. Ca urmare a incalcarii oricarei interdictii prevazute in prezentul document, Vanzatorul are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat in activitatea interzisa, fara ca acest lucru sa limiteze dreptul proprietarului Site de a apela la caile legale pentru a obtine repararea eventualelor prejudicii cauzate de activitatea desfasurata prin intermediul contului dumneavoastra.

6. Cum comand?

6.1. Accesand www.mnom-mnom.ro si folosindu-va de prima pagină, puteti naviga in opțiunile produsului principal vândut, unde descoperiti ingredientele. Trebuie să alegeți Gofra și crema de ciocolată. Trebuie să alegeți doar un sortiment de Înghețată sau doar un sortiment de Mousse. Puteți alege sau nu crema vegetală. Puteți alege una sau mai multe tipuri de fructe. Puteți alege doar un topping. Puteți alege doar o felie de ciocolată extra.

Dupa ce va decideti asupra combinației dorite, de pe pagina respectivului produs trebuie sa apasati pe butonul “Adauga in cos”. Dacă arată în regulă informația privind comanda efectuată, puteți apăsa pe „Continuă cu finalizarea comenzii” pentru a merge către plată.

În secțiunea de Checkout se completează câmpurile necesare identificării clientului, informații suplimentare dacă este cazul (ex. număr de interfon, zonă de livrare) și se apasă apoi pe Plasează Comanda. Astfel, comanda va fi efectuată și veți primi un e-mail de confirmare în acest sens.

7. Plata

7.1. Toate preturile afisate in cadrul Site-ului sunt in LEI si includ TVA (cota 19%). Preturile afisate includ cheltuielile de ambalare de 3 lei si cheltuieli de livrare.

7.2. Din cauze tehnice, independente de controlul Vanzatorului, anumite produse afisate pe Site pot avea preturile gresite. Pentru acestea, daca diferenta dintre pretul corect si cel afisat este de peste 20%, ne rezervam dreptul de a va contacta personal sau de a anula direct comanda.

7.3. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica preturile aplicabile serviciilor in orice moment, fara nicio notificare in prealabil si fara motivare. Noile preturi vor fi aplicabile numai serviciilor achizitionate dupa data modificarii preturilor. In cazul in care nu sunteti de acord cu modificarile preturilor, aveti optiunea de a inceta utilizarea serviciilor.

7.4. Toate problemele legate de plati vor fi gestionate in totalitate de catre reprezentantii Vanzatorului. In cazul unor nelamuriri, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa comenzi@mnom-mnom.ro.

8. Modalitati de plata

Plata poate fi facuta in sistem ramburs (Cash-on-Delivery / plata la livrare).

Modalitatea de plata ramburs permite achitarea comenzii in numerar, la momentul livrarii, catre livrator. In acest caz, este indicat ca in momentul primirii comenzii sa aveti pregatita suma integrala aferenta produselor comandate. 

9. Facturarea

Fiecare Comanda confirmata include specificatiile Bunurilor si Serviciilor, preturile, modalitatea si termenul de plata. Vanzatorul va emite Cumparatorului un bon fiscal corespunzator pentru produsele livrate, preturile fiind identice cu cele specificate in mesajul de confirmare a Comenzii de pe website. Cumparatorul are obligatia de a furniza toate informatiile corecte si complete necesare emiterii bonului fiscal.

10. Livrare

10.1. Livrarea se face doar pe teritoriul municipiului Constanța. Pentru alte zone limitrofe, verificati disponibilitatea livrarii apeland numarul de telefon 0730 192 280.

10.2. Vanzatorul va ambala corespunzator produsele si le va expedia, pastrand calitatea si prospetimea produsului.

11. Limitarea raspunderii

S.C. GOLDEN AGE PRODUCTION S.R.L., proprietarul domeniului www.mnom-mnom.ro, nu garanteaza disponibilitatea neintrerupta si lipsita de deficiente a produselor prezentate pe Site.

Niciuna dintre partile contractante nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale (expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deterioarea, nelivrarea sau livrarea eronata/impartiala, sau orice alt fel de probleme), in cazul in care acestea sunt cauzate de evenimente de forta majora.

Prin forta majora se inteleg imprejurari care au aparut ca urmare a unor situatii, circumstante sau evenimente extraordinare, inevitabile, neprevazute sau orice alt act in afara controlului partilor si care este recunoscut de lege ca fiind un caz de forta majora, cum ar fi:

– cauze naturale: seisme, cataciclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, devarsari de fluvii, parasiri de albii, surpari de teren, caderi de copaci, stanci, ninsori abundente sau alte conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari etc.;

– cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte, greve neautorizate etc.

12. Relatii cu clientii

Pentru informatii sau nelamuriri legate de functionarea sau de continutul serviciilor Site-ului, va rugam sa ne contactati la adresa comenzi@mnom-mnom.ro.

Orice reclamatii legate de functionarea sau de continutul serviciilor Site-ului pot fi transmise prin e-mail la adresa comenzi@mnom-mnom.ro

15. Jurisdictia / litigii

Prezentul document este guvernat de legislatia romana aflata in vigoare. Termenii si conditiile din acest document inlocuiesc alte intelegeri anterioare, scrise sau verbale, dintre partile amintite. Orice neintelegeri aparute se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care partile nu reusesc sa ajunga la un acord pe cale amiabila, se va apela pentru solutionare la instantele judecatoresti romanesti competente.